Ons team

COMM_Rene2

René van den Bedem

Senior Grafisch Vormgever / Webdesigner

“Resultaat moet boven verwachting zijn”

René heeft een rijke creatieve geest. Dat kan ook niet anders met meer dan 30 jaar ervaring in het vormgeversvak. Zorgt met groot inlevingsvermogen dat de behoefte van de klant vertaald wordt naar heldere vormgeving. In zijn vrije tijd leeft René zich uit als zanger in een sixties/seventies band. Daarnaast is hij begaafd schilder.

rene@commdesign.nl

+31 6 53940151
 

COMM_Gert

Gert van den Hul

Senior Grafisch Vormgever / Webdesigner

“Beeld is communicatie”

Gert heeft royale ervaring met uiteenlopende disciplines in de grafische vormgeving. Is sterk in creatieve uitingen. Hij luistert, denkt mee met de klant en komt met creatieve oplossingen. Gert is tevens een getalenteerd fotograaf. Ideaal omdat beeld een prominente plek inneemt in deze wereld van communicatie.

gert@commdesign.nl

+31 6 81429820

COMM_Diana

Diana Beekvelt

Grafisch Vormgever / Webdesigner

“100% PUUR”

Diana is bij CommDesign de rots in de branding. Haar energie en frisse ideeën zijn een bron van creativiteit en inspiratie. Ze vertaalt visuele concepten in aansprekende ontwerpen; een commerciële boodschap zet ze om in functionele beeldtaal. Daarbij laat ze zich inspireren door (wereld)reizen waarbij de camera haar steevast begeleidt.

diana@commdesign.nl

COMM_Rick

Rick Smink

Interactief designer / Webdesigner

“Interactie met de klant werkt”

Rick is interactief vormgever. Dit past hij actief toe in presentaties en websites. Hij is de jonge hond in het team. Heeft uitstekende kennis van HTML, PHP en CSS. Krijgt door zijn perfectionisme alles tijdig en op de juiste manier werkend. Laat het leven knallen met vuurwerk en feestjes.

rick@commdesign.nl

 

 

1 Comment
  • Alcohol Outpatient Near Me

    Methadone Clinic Near Me http://aaa-rehab.com Alcohol Rehab Near Me http://aaa-rehab.com Free Drug Treatment Centers
    http://aaa-rehab.com

Post a Comment